Na een roerig 2014, betekent voor mij 2015 een frisse start. Op 1 april liep mijn contract af bij High Tech Campus Eindhoven. Met veel enthousiasme en energie begon ik in 2014 voortvarend als sales en marketing manager van Conference Center The Strip. Een unieke omgeving waar ik elke dag de innovatie voelde. Het is jammer dat mijn jaarcontract niet werd verlengd. Na twee dagen balen, realiseerde ik mij dat werk maar werk is. En dat deze tegenslag in schril contrast staat met de gebeurtenissen in de zomer van 2014.
Bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs KIVI had ik al reeds de behoefte en drang om voor mezelf te beginnen. De eerste schetsen stonden op papier. Ook mijn vader gaf aan dat het tijd werd om voor mezelf te beginnen. Ik heb met hem daar vaker over gesproken. Nu moet het maar eens gebeuren.

Tijdens mijn zoektocht naar een baan in 2014, heb ik een heisessie / coachgesprek over kwaliteiten en behoeften gehad. Inmiddels ben ik wederom een coachtraject ingegaan. Ook raakte ik bekend met de principes van Simon Sinek. Ik heb de resultaten uit de heisessie toegepast op de principes van Sinek. Dit verder uitgewerkt en altijd afgevraagd waarom ik dit vind. Mijn persoonlijke motto uit deze analyse is: inspiration through involvement. Ik wil een wezenlijke bijdrage leveren aan een maatschappij in beweging. Ik word gemotiveerd als ik ervoor zorg dat anderen zich ontwikkelen en progressie maken. Mijn betrokkenheid stelt mij in staat om op een enthousiaste wijze mensen te inspireren. Mijn inspiratiebronnen zijn:

Simon Sinek (auteur)
Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV)
Frank van Setten (adjunct-directeur Arriva Trein)
Punkbeweging
Neutraal Moresnet