Geef meer inhoud aan je event. Door mijn technologische achtergrond spreek ik de taal van de ingenieur. Ik kan mij makkelijk verplaatsen in deze doelgroep bij het organiseren en faciliteren van technologie events. In combinatie met het dagvoorzitterschap is er een makkelijke verbinding te vinden met de deelnemers. Daarom focus ik mij op technologie events. Zet mij niet voor bankdirecteuren of advocaten, daar kom ik niet tot mijn recht. Mijn kracht is technologie.Dag van de Ingenieur 2014

Mijn eerste georganiseerde event was in 1997. Op 12 juli 1997 traden zes bands op in de voormalige Goudvishal in Arnhem. In de Vijfzinnenstraat gingen zo’n 200 punkers helemaal uit hun dak. Ik was destijds 19 jaar en nam het financiële risico om dit samen met een vriend te organiseren. Dat was het begin…….. Na de concerten werden de inhoudelijke events toegevoegd aan mijn portfolio toen ik verkeerskunde studeerde aan de NHTV Breda (verkeerskundig verantwoord popcorn eten, symposium beter benut spoor, etc.). In mijn eerste baan bij XTNT nam ik ook initiatief om interne sociale activiteiten op te zetten. Bij het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) sprong ik met de events in op de actualiteit. De 130 km/uur discussie, de DDoS-aanvallen, de Fukushima kernramp, de schaliegas discussie, de Olympische Spelen, de reeks over de technische arbeidsmarkt, de techniek troonrede, etc. Ik mocht zelfs de Europese primeur van het Connected Racket van Babolat organiseren. Vanaf het begin heb ik Dag van de Ingenieur georganiseerd. Met veel succes, al zeg ik het zelf. Met ruim 15 jaar ervaring met events, heb ik ook diverse organisaties en personen kunnen helpen aan hun succes. Ik heb de CEO-lezingen op de 3 TU’s geïnitieerd. Personen zoals Marijn Dekkers (Bayer), Gerben Edelijn (Thales) Gerard Kleisterlee (Philips / Vodafone), Karl-Ulrich Köhler (Tata Steel), Wim van der Leegte (VDL) en Bert Meerstadt (NS) deelden hun verhaal over hun studententijd, hun carrière tot CEO en hun visie op de toekomst.

Veelal heb ik de rol als event manager ingevuld in combinatie met de rol als dagvoorzitter. Een combinatie die mij uitstekend bevalt. Het zorgt voor een betere voorbereiding voor een succesvol event.

Dagvoorzitter
Event Manager

 

Techniek Troonrede 2011
rol: event manager (eindverantwoordelijk)

Techniek Troonrede 2012
rol: event manager (eindverantwoordelijk)

KIVI jaarcongres 2012
rol: interviewer (en marketing & sales)

Dag van de Ingenieur 2013
rol: event manager (eindverantwoordelijk)

Techniek Troonrede 2013
rol: event manager